Monday, March 2, 2015

Offer bulan Mac 2015

Kawan-kawan,

Bulan februari dan lepas beberapa hari yang lalu... maka bulan ini akan ada lagi offer yang sangat menarik drp Shaklee Office. Jom kita tengok. Apa2 pertanyaan bolehlah pm saya. 





Nak tahu kebaikan2nya... klu rajin boleh lah di bar produk tu... bnyk info dalam tu. atau kalau malas boleh je menanya2.

Sangat berbaloi ini untuk buat stock untuk seisi keluarga. Apa2 pun, yang selalu order tu boleh lah ambil peluang ini, mana yang terasa ingin mencuba, boleh pm saya.

Jom semua. 







No comments:

Post a Comment