Friday, January 4, 2013

Anti Aging - Vivix

Vivix™ (150ml)

Ada sesiapa yang mahu kelihatan muda sentiasa... Jom kita lihat ni... setahun yang lalu shaklee memperkenalkan vivix, produk supplemen revolusionari anti penuaan dalam pertarungan melawan penuaan pada tahap sellular.  Lebih 1 juta botol vivix telah dijual.

Merupakan suplemen anti penuaan terbaik didunia yang dibangunkan selepas penyelidikan bertahun2 oleh shaklee.. dalam kajian makmal, ramuan vivix telah menunjukkan impat kepada 4 mekanisma penting penuaan pada tahap selullar. 

  • melindungi dan membaiki sellular DNA
  • memberi impak positif kepada pengawalan genetik
  • menggalakkan biogenesis 
  • melambatkan pembentukan protin AGE
  • ianya juga menolong membantu/memelihara kesihatan jantung, otak, sistem imun, sendi, antioksidan, peningkatan tenaga pada tahap selullar, kesihatan dan kesejahteraan.
Revolusi Terbaru dari Shaklee

Vivix™ Minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.

Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.  


 
Anggur muscadine berbanding dengan anggur biasa.  Ianya anggur liar yang mempunyai 20 kromosom dan kerana pasangan tambahan kromoson ini, ia menyediakan lebih banyak faedah kesihatan, fungsi imun yang lebih tinggi dan sifat antioksidan yang lebih kukuh.  

Saiz daripada anggur muscadine ini adalah sebesar bola golf kerana pertumbuhan alam sekitarnya yang unik, cahaya matahari yang kuat dan ia mengandungi banyak polifenil dan resvetrol.  Ini membuatkan lebih banyak faedah kesihatan.
  

Cara pemakanan

Vivix satu2ny produk yg shaklee keluarkan berbentuk cecair. Rasanya mmg sedap dn perlu d simpan dalam suhu yg sejuk.

Cara makan pula 1 sudu sekali.

Harga:
RM475.00/RM499.00
Siapa yang memerlukan Vivix? Ya, sesiapa sahaja (dewasa) yang mahu mendapat khasiat polifenol semulajadi yang tinggi, demi sebuah kesihatan. Biasanya kami menyarankan sekiranya mengambil Vivix, tidak perlu mengambil suplemen lain. Ya, ini kerana harganya yang agak mahal iaitu RM475.00 sebotol. Namun, sebenarnya Vivix boleh diambil dengan suplemen lain, kerana ia memberi kesan sinergi bila diambil bersama-sama. Walau bagaimanapun, Vivix sahaja sudah cukup bagus untuk memperbaiki sel, menghapuskan radikal bebas dan memperbaiki DNA.

Vivix perlu disimpan dalam peti sejuk kerana penghasilannya dari bahan semulajadi memerlukan suhu rendah agar tahan lebih lama.

Vivix bertindak dalam 4 cara:

1. Mempertahankan sel (cell defense)

vivix shaklee cell defense

2. Memberi tenaga kepada sel (cell energy)

shaklee vivix cell energy

3. Memperbaiki sel (cell repair)

shaklee  vivix cell repair

4. Meningkatkan prestasi sel (cell performance)
vivix shaklee cell performance


TESTIMONIALS 

So, apa lagi... Jom kita try Vivix... 

No comments:

Post a Comment