Tuesday, July 7, 2015

KELEBIHAN VIVIX DAN SET PENJAGAAN

Vivix

Penemuan Revolusioner oleh Shaklee

Vivix® Botanical Beverage Mix melambangkan penemuan revolusioner dalam bidang khasiat pemakanan polifenol.

Vivix® mengandungi ramuan botani Shaklee yang tersendiri iaitu Polygonum Cuspidatum, anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol ialah kumpulan fitokimia berasaskan tumbuh-tumbuhan dengan kebaikan antioksidan dan berkesan melambatkan penuaaan sel.

* Serba asli. Bakal dipatenkan. Kandungan utama telah diuji secara klinikal. Eksklusif untuk Shaklee. 
 








Dan beberapa set penjagaan dari vivix akan dikongsikan bersama kemudian.

Pm untuk sbarang pertanyaan. 

 

Monday, June 1, 2015

Kulit cantik dan awet muda

Memandangkan bulan ini bulan offer vit c dan vit e... jom dapatkan untuk sesiapa yang inginkan kulit yang cantik, halus, gebu dan awet muda.

Jom pm.. untuk info selanjutnya.
 



Saturday, May 9, 2015

Promosi bulan Mei 2015

Kawan2... jom dapatkan promosi produk shaklee bulan Mei ini.



Kebaikan2 produk tersebut plak.  









Jom, jangan ketinggalan.

Tuesday, April 14, 2015

Offer bulan April 2015

Asslm semua kawan2.  Ni promosi produk untuk bulan April. Produk yang dinanti-nantikan. Jom, utk diri sendiri dan berikan kepada orang tersayang.





Monday, March 2, 2015

Offer bulan Mac 2015

Kawan-kawan,

Bulan februari dan lepas beberapa hari yang lalu... maka bulan ini akan ada lagi offer yang sangat menarik drp Shaklee Office. Jom kita tengok. Apa2 pertanyaan bolehlah pm saya. 





Nak tahu kebaikan2nya... klu rajin boleh lah di bar produk tu... bnyk info dalam tu. atau kalau malas boleh je menanya2.

Sangat berbaloi ini untuk buat stock untuk seisi keluarga. Apa2 pun, yang selalu order tu boleh lah ambil peluang ini, mana yang terasa ingin mencuba, boleh pm saya.

Jom semua. 







Saturday, February 7, 2015

Offer bulan Februari 2015

Jom dapatkan promosi bulan februari ini. 

Sangat2 berbaloi untuk sekeluarga. Harga2 tersebut adalah harga bagi ahli Shaklee. Jom, join ahli dan nikmati kesihatan yang baik serta saya tunjukkan cara dapat menambah pendapatan anda.







Pm saya untuk info mengenai produk.

Sunday, January 4, 2015

Vitalea for children

Sangat sesuai untuk anak2 sebab ianya boleh dikunyah. Multivitamin yang sangat berkhasiat. 



  • Membekalkan 19 vitamin dan mineral perlu
  • Sumber kalsium pembina tulang
  • Baik untuk kesihatan
  • Bekalan harian untuk vitamin B